UYGULA-TEST ET UZAYI KEŞFET eTwinning PROJESİNE ULUSAL KALİTE ETİKETİ VERİLMİŞTİR.

04.10.2021 172

Okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Emre ZENGİN ile Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ali Kemal TOMAR koordinatörlüğünde yürütülen sekiz öğrencimizin katılım gösterdiği Uygula-Test Et Uzayı Keşfet Projesi ulusal kalite etiketi kazanmıştır. Proje sürecinde 21. yüzyıl becerilerini geliştirici nitelikte web 2.0 araçları kullanılarak çeşitli çalışmalar gerçekleştirilerek Azerbaycan ve ülkemizin farklı bölgelerinden yedi okulun katılım gösterdiği proje başarıyla tamamlanmıştır. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

04-10-202104-10-202104-10-2021