UYGULA-TEST ET UZAYI KEŞFET eTWİNNİNG PROJESİ TAMAMLANDI.

22.05.2021 332

Okulumuzun, eTwinning platformu üzerinden İstanbul Esenyurt Toki Örnek Ortaokulu ile birlikte kurucu ortaklık içerisinde yürüttüğü ve okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Emre Zengin, Fen Bilimleri Öğretmeni Ali Kemal Tomar'ın katılım gösterdiği "Uygula-Test Et Uzayı Keşfet" adlı proje başarılı bir şekilde tamamlandı.  Projemiz Azerbaycan ülkesinden İsmayıllı şəhər 1 saylı tam orta məktəbi, Türkiye'den Gümüşhane Kürtün 80.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, İstanbul Esenyurt Toki Örnek Ortaokulu, Zonguldak Kdz. Ereğli Cumhuriyet Ortaokulu, Artvin Merkez Atatürk Ortaokulu, Şanlıurfa Eyyübiye Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Ankara İsmail Enderuni Ortaokulu, İstanbul Beykoz Çavuşbaşı İmam Hatip Ortaokulu ortaklığında sürdürülmüştür. Proje sürecinde öğrencilerimiz farklı web 2.0 araçlarını kullanarak iş birliği içerisinde disiplinler arası etkinlikler gerçekleştirilmiştir. Ayrıca süreçte öğrencilerin bilgileri öğrenmelerini kolaylaştırmak ve kalıcı hale getirmek amacıyla android uygulamalar geliştirilmiştir ve öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur. Proje öncesinde yapılan ön testte öğrencilerimizin genel başarı ortalaması 58.2 iken son testte öğrencilerimizin genel başarılarının ortalaması 74.4'e yükselmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

13-01-202113-01-202113-01-2021